Computer reparatie:

Servirex computers in Leiden levert een betaalbare oplossing voor particulieren en MKB die dagelijks worstelen met computers die niet werken zoals verwacht en meer ergernis opwekken dan gemak.

Voor defecte schermen van Laptops hebben wij op de pagina Laptop scherm reparatie extra informatie voor U.

Diagnose:
Bij elke computer stellen wij eerst een diagnose binnen 48 uur, en daarna nemen wij contact op met de klant om na te vragen hoe de reparatie of (her)installatie uitgevoerd dient te worden. En wanneer u de reparatie niet laat uitvoeren rekent u alleen de diagnose kosten met ons af.

Hardware:
Door de juiste keuze van hardware is het mogelijk om voor betaalbare prijzen toch hoogwaardig kwalitatieve producten te leveren. Wij adviseren naar aanleiding van uw behoefte en wij zullen dan ook bijvoorbeeld geen supersnelle (lees dure) videokaart aanraden indien u deze niet echt nodig heeft.

Software / (her)installatie:
Te vaak worden instabiliteit en software problemen voor veel geld met een kleine ingreep opgelost, waarbij de klant er later achter komt dat de computer nog steeds instabiel is of een ander programma de problemen veroorzaakt.
Wij kiezen liever voor zekerheid. Bij software problemen zullen wij daarom ook vaak adviseren voor een schone herinstallatie wat herhaling van problemen doet voorkomen.

Onderhoud verlengt de levensduur:
Desktops en Laptops werken als mini stofzuigers waarbij al het opgezogen stof door de ventilator zich binnenin ophoopt waardoor het apparaat op den duur te heet wordt. Dit is goed herkenbaar aan het geluid van de ventilator die hard draait op momenten dat de laptop of desktop aanstaat zonder zware open applicaties.
Het regelmatig laten schoonmaken van de koeling voorkomt problemen en verlengt de levensduur van uw laptop en desktop aanzienlijk. Afhankelijk van gebruik is dat meestal éénmaal per twee jaar, en voor sommigen elk jaar.

Tips en advies:
Specifiek voor een laptop is het belangrijk dat deze nooit gebruikt wordt op een zachte ondergrond (dus ook niet op schoot!). De ventilatie zit bij 99% van de laptops onderop, en deze wordt geblokkeerd indien er geen harde ondergrond zoals een tafel wordt gebruikt.

Wacht niet tot een klein probleem uitgroeit tot een mogelijk dure reparatie. Bij computers merk je vaak goed dat er iets mis is, en dan is elke minuut dat de pc nog aanstaat er één teveel. Symptomen waar je op kan letten om een potentieel probleem te verhelpen vóórdat het echt mis gaat.
Zeer traag opstarten, extreem langzaam bij gebruik, de zogenaamde blauwe schermen, spontaan opnieuw opstarten, of ventilator die veel herrie maakt. Het zijn allemaal tekenen dat de computer een probleem heeft wat meestal zal verergeren indien er niet snel wat aan gedaan wordt.
Komen één van bovenstaande symptomen U bekend voor? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor een diagnose.

Computer reparatie - Servirex Computers te Leiden

Prijzen

Vaste prijzen voor enkele services.

Omschrijving Particulier Zakelijk *
Standaard diagnose €24 €24
Koeling schoonmaken €46 €46
Data herstel vanaf €40 vanaf €40
Werkzaamheden per uur €40 €48
* Prijzen zakelijk is excl 21% BTW

Servirex Computer reparatie.

Computer traag of loopt vast?
Neem contact met ons op.