Servirex computers heeft tot doel om de service en kwaliteit in de IT sector terug te brengen op een professioneel niveau met een concurrerende prijs.

Al te lang wordt de IT sector gedomineerd door bedrijven die extreme prijzen rekenen voor diensten waarbij 90% van de klanten niet begrijpt of overziet wat er nu exact geleverd is.

Servirex computers biedt alles op het gebied van IT van een volledig netwerk inrichten, back-up beheer tot aan individuele pc reparaties.

Ons doel is om 95% van onze klanten via mond tot mond reclame te verkrijgen. Om dit te bereiken mag duidelijk zijn dat wij er alles aan zullen doen om u tevreden te stellen met onze scherpe prijzen, goede service, en persoonlijke betrokkenheid.

 

Bij Servirex computers werken wij volgens een eigen ontwikkeld clear concept systeem. Voor u houd dit in dat u altijd exact weet wat u geleverd krijgt en wat de eventuele kosten zijn nog voordat u besluit om een reparatie of overeenkomst met ons af te sluiten.

Clear concept staat voor transparantie, duidelijkheid, en openheid.

Het doel van Clear concept is om samen met de klant doelgericht naar oplossingen toe te werken op IT gebied waarbij het ook de klant zelf duidelijk en helder moet blijven wat hij aangeleverd krijgt voor de dienst waar hij voor betaald.

Zo volgt bij elke pc, laptop of server die voor reparatie wordt
aangeboden een diagnose met vaste prijs. Daarna wordt met de klant afgesproken wat de vervolgstappen zijn om wel of niet tot reparatie
over te gaan waarbij men op dat moment ook al een vaste prijsstelling aangeboden krijgt. Er wordt uitgelegd wat er defect is en ook wordt er duidelijk, eerlijk en open gesproken over de haalbaarheid van een reparatie en of het nog zinvol is aangaande de afschrijving van een
ouder product.

Zo is een website meer dan een aantal webpagina's. Er dient een domeinnaam geregistreerd te worden, webruimte te huren en vaak ook koppelingen gemaakt te worden naar uw eigen administratie.
Ook hier werken wij met het Clear concept principe waarbij wij dit alles in één overzichtelijk pakket aanbieden met scherpe prijzen.

U hoeft niet zelf opzoek te gaan naar webruimte verhuur of ingewikkelde procedures voor domeinnaam registratie. Servirex computers bied alles aan in één pakket waarbij wij samen met u ervoor zorgen dat uw website ook echt een goede eerste kennismaking met uw klant zal worden.

 
 
 Het bedrijf...
 

Servirex computers
opgericht: 01/01/2007

Servirex computers is opgericht met het doel dat het in deze sector beter moet en ook beter kan.

Servirex computers is gevestigd in Leiden, ZH.

Of het nu gaat om een pc reparatie of gehele website ontwerpen, wij zijn altijd zeer betrokken bij elk project.

Wilt u meer weten over een ICT vraagstuk of ons bedrijf?
Neem dan gerust even contact met ons op.


John Vermeulen
tel: 06-34933070


KvK: 50941399 te Leiden
Bank: 3044.65.682
 
 
 
 
Startpagina || Webdesign || PC Reparatie || Over ons || Adres en Route
Contact || Algemene Voorwaarden
 
 
Copyright © 2007, Servirex computers All Rights Reserved.