Data herstel - Servirex Computers te Leiden

Data herstel

Op de computer of usb opslag medium ontbreken ineens alle foto’s? Geen paniek! Gooi die usb stick of harddisk nog niet weg!
In heel veel gevallen zijn uw dierbare foto’s of belangrijke zakelijke bestanden nog te herstellen.

Wij beschikken over professionele apparatuur waarmee wij data van defecte media dragers zoals usb sticks en harddrives kunnen uitlezen en herstellen. Dit tegen een fractie van de prijs wat gespecialiseerde bedrijven daarvoor rekenen.

Stop uw computer!

Als een harddisk defect raakt wordt de schade groter naarmate hij gebruikt wordt. Elke keer wanneer U de computer aanzet wordt de kans op herstel van gegevens kleiner.
Bij problemen, stop direct met gebruik van uw computer en maak een afspraak.

Privacy

Uiteraard wordt er zeer zorgvuldig omgegaan met uw persoonlijke data.
En in ons meer dan 20 jarig bestaan is er nog niet één bestand verloren gegaan, maar wel tienduizenden bestanden zoals foto’s gered van defecte opslag media.

Defecte computer of laptop die vastloopt?

Vaak is het de harddisk die defect raakt bij een computer. De harddisk is het apparaat waar alle data opgeslagen staat, en dus ook uw foto’s of zakelijke documenten bevat.
Bij een diagnose kunnen wij vaststellen waardoor een probleem wordt veroorzaakt, en tevens wordt er altijd gelijk een check uitgevoerd wat de kansen zijn om bestanden te herstellen indien nodig.

Bestanden zelf per ongeluk verwijderd?

Wij kunnen ook bestanden die men zelf per ongeluk heeft verwijderd herstellen. Het opslag medium zoals een harddisk wordt dan helemaal ingescand waarbij verloren gewaande bestanden teruggevonden worden.
De kans van slagen bij een dergelijke operatie is variabel. Hoe langer het geleden is dat een bestand verwijderd is, des te kleiner de kans wordt om het te herstellen.

Voorkomen is beter dan genezen

Uiteraard is een backup uw eerste bescherming, maar in de praktijk blijkt helaas dat minder dan 10% van de mensen een goede backup in bezit heeft.
Wij zijn ook gespecialiseerd in backup oplossingen. Servirex Computers levert ook een backup service waarbij de kans dat u dit (nogmaals) ooit overkomt voorbij is.

Prijzen

Dienst Particulier Zakelijk * Omschrijving
Standaard diagnose €24 €24 Computers worden binnen 48 uur getest op hardware en software. Hierna wordt in overleg met klant de bevindingen en mogelijke reparatie besproken.
Koeling schoonmaken €46 €46 Computers zijn kleine stofzuigers die al het stof binnenin verzamelen. Wij maken alles intern schoon en vervangen ook z.g.n. koelpasta waar nodig. Voorkom problemen en laat uw computer regelmatig schoonmaken voordat deze over verhit.
Data herstel vanaf €40 vanaf €40 Wij herstellen bestanden van elk merk harddisk of ander medium. Zowel intern als externe usb apparaten zijn welkom.
Werkzaamheden per uur €40 €48 Werkzaamheden zonder vaste prijs worden per uur verrekend.
* Prijzen zakelijk is excl 21% BTW

Computer traag of loopt vast?

Stop de ergenis vandaag nog!
Neem contact met ons op.