Servirex computers heeft tot doel om de beste service en kwaliteit in de
ICT sector te leveren op een professioneel niveau met concurrerende prijs.

Servirex Computers is gevestigd in Leiden, en opgericht in 2005.

Wij zijn geen groot log bedrijf, en daarom zeer flexibel, snel inzetbaar, betaalbaar, en vooral ook zeer nauw betrokken bij alle ICT vraagstukken van onze cliënten.
Ligt het kassa systeem plat in het weekend of op koopavond? Even een belletje en wij komen direct langs* om het in orde te maken.
Heeft de computer kuren, maar je hebt hem doordeweeks hard nodig? Wij halen de computer vrijdagavond gratis* op en tegen maandagochtend staat hij alweer op z’n plek klaar om werk te verzetten.
En of het nu gaat om complete netwerken beheren, home automatisering, een Wifi netwerk wat hapert, of een laptop waarvan de foto’s verdwenen zijn. Bij Servirex Computers kunt U altijd terecht.

* Gratis ophaalservice en directe support binnen een straal van 5 Km. Daarbuiten rekenen wij een vergoeding.

Wij doen in principe alles op ICT gebied

Van netwerk infrastructuur beheer tot een kassa systeem,
wij draaien ons hand er niet voor om.

Computer reparatie

Bij een desktop, laptop of server die voor reparatie wordt aangeboden volgt eerst een diagnose met vaste prijs. Daarna wordt met de klant afgesproken wat de vervolgstappen zijn waarbij men op dat moment ook al een vaste prijsstelling aangeboden krijgt. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er defect is en ook wordt er eerlijk en open gesproken over de haalbaarheid van een reparatie en of het nog zinvol is aangaande de afschrijving van een ouder product.
Wij repareren geen telefoons of tablets, maar verder alles wat maar enigszins aan ICT gerelateerd is zoals een Winkel Kassa Systeem, Deurbel met camera of Compleet home automatisering systeem.

Website ontwerp en hosting

Een website is zoveel meer dan een aantal webpagina’s ontwerpen.
Er dient een domeinnaam geregistreerd te worden, webruimte te huren en vaak ook koppelingen gemaakt te worden naar uw eigen administratie.
Dan komen er nog email adressen bij, en veel randzaken zoals aanmelden bij zoekmachines.
Wij zorgen ervoor dat U zich niet druk hoeft te maken om al die extra faciliteiten. Wij regelen alles voor U door ontwerp inclusief hosting één overzichtelijk pakket aan te bieden inclusief domeinnaam, email, databases, SEO voor zoekmachines, etc.

MKB ondersteuning

Wij begrijpen dat het vaak al lastig genoeg is om een goede zaak draaiende te houden, en dat je als ondernemer niet zit te wachten op een netwerk wat uitvalt of je dat kassa systeem het begeeft op koopavond. Als ondernemer wil je je bezighouden met je core business en niet zelf proberen je computer weer aan de praat te krijgen.

Ook voor het MKB bieden wij de beste service voor een scherpe prijs. Wij zijn er trots op dat we in alle jaren nog nooit reclame hebben gemaakt en toch een volle portefeuille aan werk hebben. Dat geeft wel aan wat wij te bieden hebben.
Wij zijn flexibel, snel inzetbaar, en één aanspreekpunt voor al je ICT vraagstukken.

Particulieren

Vaak staat er iemand voor de deur met zijn laptop of harddisk in de hand met de vraag of we alsjeblieft de foto’s of video’s kunnen redden. Een virus, of defecte computer kan echt veel leed veroorzaken als mensen dan ineens beseffen dat al hun foto’s op dat apparaat mogelijk voorgoed verloren zijn.

En dan is er niets mooiers dan na 2 dagen de laptop weer te overhandigen met daarop alle foto’s en video’s intact.
Dat is waarom we het doen, dat is één van de redenen waarom Servirex Computers jaren geleden gestart is.
Neem contact met ons op en kom maar langs, de koffie staat altijd klaar. Wij geloven namelijk in oude waarden waar klant nog koning is.

Wat vindT men van ons

Na vele jaren al honderden tevreden klanten