Laptop scherm reparatie

Laptop schermen gaan helaas nog weleens kapot.

Gelukkig is in veel gevallen het scherm van een laptop goed te vervangen door een nieuw exemplaar.
De kosten lopen per model zeer uiteen, maar als U de laptop bij Servirex Computers brengt krijgt altijd U eerst een vrijblijvende prijsopgave voordat we een scherm vervangen.

Soms is een scherm niet te repararen, of het vervangen is gewoon te duur in verhouding met de laptop restwaarde. Dan zijn er nog diverse mogelijkheden om de laptop op andere wijze te gebruiken via externe schermen bijvoorbeeld. Wij kunnen U daarover informeren als U dat wilt.

Omdat elk merk en model met meerdere schermtypes als optie verkocht worden, hebben we voor vervanging het exacte typenummer van het scherm nodig. Dit bevind zich in de laptop op de achterzijde van het scherm. Daarom is het helaas niet mogelijk om zonder eerst de laptop te openen een telefonisch een prijsopgave te geven.
Neem contact met ons op om een afspraak te maken, en dan geven wij U een vrijblijvende prijsopgave zodra de laptop hier onderzocht is.

Laat het aan de professional!

Wij zeggen dit niet om ons werk te beschermen, maar om U en uw laptop te beschermen!
Voor het repareren van laptops is gespecialiseerd gereedschap en professionele kennis van zaken nodig.
Laptop schermen bevatten hoogspannings onderdelen, zijn soms zeer lastig te verwijderen, en alle interne laptop onderdelen zijn zeer kwetsbaar.
Te vaak krijgen wij helaas laptops binnen waar men zonder het juiste gereedschap zelf een poging tot reparatie heeft ondernomen waardoor de schade alleen maar groter geworden is.

Laptop scherm reparatie - Servirex Computers te Leiden

prijzen

Dienst Particulier Zakelijk Omschrijving
Standaard diagnose €20 €24 Computers worden binnen 48 uur getest op hardware en software. Hierna wordt in overleg met klant de bevindingen en mogelijke reparatie besproken.
Koeling schoonmaken €40 €45 Computers zijn kleine stofzuigers die al het stof binnenin verzamelen. Wij maken alles intern schoon en vervangen ook z.g.n. koelpasta waar nodig. Voorkom problemen en laat uw computer regelmatig schoonmaken voordat deze over verhit.
Data herstel vanaf €20 vanaf €24 Wij herstellen bestanden van elk merk harddisk of ander medium. Zowel intern als externe usb apparaten zijn welkom.
Werkzaamheden per uur €40 €48 Werkzaamheden zonder vaste prijs worden per uur verrekend.

Computer traag of loopt vast?

Stop de ergenis vandaag nog!
Neem contact met ons op.